Liam Gallagher släpper nytt album – Nya singeln ”Shockwave” ute nu

Liam Gallagher utannonserar uppföljaren till sitt debut soloalbum ”As You Were”, den första singeln från det kommande albumet ”Why Me? Why Not.” släpptes den 7 juni och heter ”Shockwave”.

“You sold me right down the river, you had to hold me back,” sjunger Liam, “you could’ve looked for the sunshine, but you had to paint the whole thing black.” You’ll be the singing the chorus for the rest of the year: “It’s coming round like a shockwave!”

“I’m buzzing,” säger Liam. “Buzzing to be alive, buzzing to be making tunes, raring to go. It’s nice to be back with some new music because it means I can get out there, play some gigs and give some people some stick because that is what I do. Let’s face it, it’s boring without me.”

Det nya albumet har Liam skrivit tillsammans med Andrew Wyatt, som vann Academy Award för Best Original Song som medskrivare till låten ”Shallow” från storfilmen ”A Star Is Born”, och den flerfaldigt Grammy-belönade Greg Kurstin som även varit med och producerat albumet.

“It’s a better record than As You Were,” lovar Liam. “Which is saying something, as that was epic, wasn’t it?”


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Joanna Hemmingsson

Reporter, Redaktör at Rockbladet.se
Redigerar och publicerar artiklar. Skriver recensioner, artiklar, reportage, intervjuer. Fotograferar konserter, intervjuer och bandporträtt.

Relaterade artiklar