Sverigeaktuella Airbourne släpper ny video: Boneshaker – Live från Wacken 2019

Sverigeaktuella Airbourne släpper ny video till låten Boneshaker. Den är inspelad under deras vistelse på årets upplaga av Wacken Open Air. Det var en magisk spelning inför 80 000 galet uppspelta metal-heads.

Annons 

 

 

Den 5 och 11 oktober spelar Airbourne i Stockholm respektive Göteborg, på Münchenbryggeriet och Trädgår’n. Varje liveupplevelse med dessa Australienska herrar blir alltid spektakulära. 1000% energi boost på alla möjliga vis. De är också aktuella med nytt album, Bonshaker, som släpps den 25 oktober via Spinefarm Records.

De släppte första singeln tillika titelspåret för två veckor sedan, och nu släpps den som video. Videon baseras på deras vistelse på årets upplaga av Wacken Open Air 2019. Så du får axplock från alla galenskaper de utsatte festivalens 80 000 besökare. Kolla in den nedan.

 

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Karolina Vohnsen (karolina.vohnsen@rockbladet.se)
AKTUELLA: Airbourne, ny video “Boneshaker”. Nytt album som släpps den 25 oktober.
KONSERTAKTUELLA: 5 oktober Münchenbryggeriet (Stockholm), 11 oktober Trädgår’n (Göteborg)

 

Relaterade artiklar