VIDEOPREMIÄR: Liv Sin – Hope Begins To Fade (ft Björn Strid)

Stekheta LIV SIN släpper en ny video till låten HOPE BEGINS TO FADE. Med på det här blytunga spåret medverkar Björn Strid (Soilwork, The Nightflight Orchestra). 

Annons 

 

 

Precis som med deras tidigare album, då bandet bjöd in en gästartist på ‘Burning Sermons’ att sjunga med Liv i en minnesvärd duett. På fokusspåret “Hope Begins to Fade” fick Liv sällskap av Björn “Speed” Strid, den välkända sångaren från Soilwork och The Nightflight Orchestra.

 

Bandets kommentarer om samarbetet med Björn;

“För en tung bombastisk låt som ‘Hope Begins to Fade’ som innehåller orkesterelement, ville vi hitta en cool kontrasterande röst till Liv, och Björns namn kom upp när vi diskuterade gästerna för albumet med vår etikett. Hans tunga growl och underbart tydliga röst var den ultimata kombinationen för att lyfta den här låten till nästa nivå och den passar perfekt med Livs ton. Hans imponerande röst-färdigheter från både Soilwork och The Night Flight Orchestra lyser väl igenom här, vilket lägger till den extra stunsen till låten. Perfect Match!”

Videon är inspelad och regisserad av den numera kända Musikvideo-producenten Ted Lindén från Bullsize Production. Han har legat bakom flertalet videos för band så som Mustach, Hank Von Hell, Corroded för att nämna några.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BILD: Mortem Photography

FAKTA – LIV SIN

Spotify
Facebook
Instagram
Twitter

  

 

Relaterade artiklar