GRAVE agerar headliner till ny festival: The Capital Deathfest 2020

Rockin Over The Borders är stolta över att kunna presentera sin nya festival: THE CAPITAL DEATHFEST, där GRAVE och NECROPHOBIC ingår i lineupen.

 

The Capital Deathfest är en en-dagars inomhusfestival med fokus på Death- och Black metal och kommer att ha premiär den 11 april 2020. Detta kommer att vara den tredje festivalen som organiseras av Rockin Over The Borders och en av två festivaler som kommer att hållas varje år. Vårt uppdrag och mål är att skapa en bättre live-scen. Festivalerna The Capital Rockfest och The Capital Deathfest grundades i syfte att korsa gränserna mellan länder och samla fans och band.
 
Vi ville ha en blandning av både etablerade och up and coming band som skulle få era horn att höjas högt, och har därför satt upp en line up beståendes utav GRAVE som gör sitt första uppträdande i Stockholm på två år, NECROPHOBIC, ALFAHANNE och BAEST“, säger Gabi Mattsson från Rockin Over The Borders.

En scen, 4 band och en dunkel natt du aldrig glömmer. 

LINEUP:
GRAVE
NECROPHOBIC
ALFAHANNE
BAEST

INFO:
DATUM: 11 APRIL 2020
ARENA: KLUBBEN, FRYSHUSET.
TIDER: 18.00 – 01.00
BILJETTPRIS: 395kr (Early bird 295kr). Biljetterna kommer att släppas på tisdagen den 22 oktober klockan 10:00 via Tickster.com.
BILJETTPRIS Dörren: 450kr
MER INFO: Facebook-Event.
ÅLDERSGRÄNS: 18 år +

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar