IRON MAIDEN headline:ar COPENHELL 2020

COPENHELL som oftast anses vara en av de hårdaste och mest högljudda metal-festivalen. Den går alltid av stapeln under midsommar-helgen i Köpenhamn. Och nästa års upplaga har nu gått ut med att IRON MAIDEN kommer headline:a 2020. 

IRON MAIDEN kommer återigen att headline:a på Copenhell den 20 juni, när de nu ska återvända till Danmark på sista etappen av deras Legacy Of The Beast-turné. Hittills har bandet spelat för nära två miljoner fans i 39 länder runt om i världen sedan turnén öppnades 2018, inklusive spelning med en kapacitet på 100 000 på årets legendariska Rock In Rio-festival i Brasilien. Setlisten är fylld av av hits och fans-favoriter som spänner över bandets karriär, denna show har något för alla, oavsett om du är ett hardcore Maiden-fan eller casual festival-besökare.

Iron Maiden sångare Bruce Dickinson säger:
”Vi har haft en fantastisk tid på Legacy-turnén hittills, och reaktionen har varit över all förväntan på scenshowen och alla galna rekvisita (och Eddie!) Hela bandet har haft det så roligt att vi är verkligen glada över att ta med denna produktion till Copenhell där vi inte har spelat sedan 2014 och når ännu fler av våra fans.

Läs mer om COPENHELL på vår webbplats och följ oss på Facebook och Instagram. Biljetter till COPENHELL 2020 är tillgängliga på Ticketmaster.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar