Nu släpps samtliga nomineringar till P3-Guld Rock/Metal

Det blir P3-profilen, skådespelaren och komikern Kodjo Akolor som programleder P3 Guld 2020. Han kommer guida publiken, lyssnarna och tittarna genom en kväll fylld av prisutdelningar och liveframträdanden, som både summerar musikåret 2019 och blickar framåt in i det nya året.

Den årliga galan P3-guld går av stapeln nästa gång den 18 januari 2020 i Partille arena. I detta nu släpps nomineringarna i samtliga klasser, och här kommer du få de banden som kan vinna priset som årets Rock/Metal.

OPETH – In Cauda Venenum
SKRAECKOEDLAN – Eorpe
STIU NU STIU – Sick Sad Love
ARRE! ARRE! – Tell Me All About Them
WORMWOOD – Nattarvet

Förutom att galan delar ut priser, lett av Kodjo Akolor, så kommer det spelas en hel del livemusik. Och inom rock/metal-genren så kommer radiolyssnarna och publiken på plats även att få uppleva Umeås stoltheter i Refused, som just nu är superaktuella med sitt nya album War Music.

Om du vill uppleva galan på plats lördagen den 18 januari 2020, är det bäst att du lägger vantarna på en biljett via Partillearena.se.

GLÖM INTE RÖSTA FRAM DITT FAVORITBIDRAG via P3-Gulds hemsida.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar