VIDEOPREMIÄR: Antihope – Return (To The Holy Cow)

Rockbladet har fått chansen att spela upp Antihope (Tomas Jacobis / Corroded) nya video först av alla. Låten heter Return (To The Holy Cow), vilket är den tredje låten från deras kommande själv-betitlade debutalbum.

Annons 

 

Antihope är ett nystartat band. Grundaren är Tomas Jacobis (gitarrist från Corroded), och från början var det mer som ett projekt, men det tog tillräcklig fart att han nu lyckats få ihop ett riktigt bra band med bland annat Peter Kjellin (Basist från Plan Three), Jonas Jönsson på trummor och gitarristen Sami Mäki från banden Skulldrain and Macabre Decay.

Return (To The Holy Cow), är den tredje låten att släppas från Tomas Jacobis (Corroded) nystartade band – Antihope. Låten kommer släppas publikt på alla plattformar nu på fredag den 8 november. Antihope har utvecklats från ett litet enmans-sidoprojekt till ett fullfjädrat band under det senaste året och kommer fortsätta släppa musik under vintern och planerar att spela live för första gången i vår. Följ bandet på Facebook och Instagram för mer nyheter!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – ANTIHOPE

Tomas Jacobis – Vokalist
Sami Mäki – Gitarr
Peter Kjellin – Bas
Jonas Jönsson – Trummor

| FACEBOOK | SPOTIFY |

 

Relaterade artiklar