Bildgalleri: Eluveitie @ Klubben (2019-12-17)

Hårt, mörkt, och folkligt – ett underbart slut på detta årtionde.

Annons 

 

En trifekta av hårt, mörkt, och folkligt –  det var vad vi fick ta del av denna regniga afton i slutet av årtiondet, och för mig som fotograf var det den perfekta avslutningen på årets skörd av konserter. Tre storslagna band, fullpackade med publikfrierier och visuell mumma för hela slanten. Det är såhär man skall sno ihop turnépaket: Ett gäng akter som komplimenterar varandra utan att något stjäl rampljuset, utan här var det helt klart en perfekt uppvägt startfält. Knökfullt som alltid på Klubben, och kö långt ut på gatan minuter innan första bandet skulle göra entré är ett mycket gott betyg. Vad jag tyckte om spelningen? Har ni sett mina bilder? “Say no more, say no more”.

Med detta tackar jag för det gångna året, och hoppas att vi ses vid en scenkant nära dig inom en snar framtid. Med vänlig hälsning/ Madcap 🙂 

INFECTED RAIN

 

LACUNA COIL

 

ELUVEITIE

 

TEXT/FOTOGRAF: Mattias “Madcap” Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)
KONSERT: Eluveitie + Lacuna Coil + Infected Rain
ARENA: Klubben / Stockholm
DATUM: (2019-12-17)

Relaterade artiklar