Bildgalleri: Rival Sons på Katalin

Rival Sons senaste turné, som avslutades i Moskva igår, blev ett segertåg med många utsålda gig. Bland annat i Sverige där både den största och minsta konserten på turnén blev ett faktum när 4100 personer fyllde Kajskjul 105 i Göteborg till bristningsgränsen och när intima Katalin i Uppsala sålde slut på sina 550 biljetter. Gruppen nominerades nyligen för två Grammys – Best Rock Album för Feral Roots och Best Rock Performance med Too Bad. Grammy Awards delas ut den 26:e januari på Staples Center i Los Angeles. 

 

TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: Rival Sons
ARENA: Katalin / Uppsala
DATUM: 2019-11-26

LÅTLISTA

 • End Of Forever
 • Wild Animal
 • Pressure and Time
 • Tied Up
 • My Nature
 • Look Away
 • Too Bad
 • Jordan
 • Feral Roots
 • Open My Eyes
 • Electric Man
 • Shooting Stars
 • Do Your Worst
  EXTRA:
 • Face of Light / Sacred Tounge
 • Keep On Swinging

Relaterade artiklar