PEARL JAM TILL LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2020! BILJETTER UTE NU!

Idag släppte Pearl Jam sin efterlängtade världsturné och vi är extremt glada att Lollapalooza Stockholm 2020 blir bandets enda konsert i Sverige nästa år – och den första på svensk mark på sex år! Pearl Jam avslutar på Tower Stage på festivalens andra dag – lördag 27 juni!

Annons 

 

 

Pearl Jam är ett av världens största rockband genom tiderna och från debutalbumet ”TEN” (1991) och genom tre årtionden har Seattle-hjältarna varit en dominerande kraft i musikvärlden. Eddie Vedder, Mike McGready, Stone Gossard, Jeff Ament och Matt Cameron är inget annat än levande legender. Vi längtar efter att få välkomna bandet till Lolla Stockholm!

Pearl Jam kommer att åka på en Europaturné med 13 stopp i juni och juli 2020. Sommarturnén startar 23 juni I Frankfurt och avslutas 22 juli i Amsterdam. Turnén inkluderar fyra headlinespelningar på festivaler: Lollapalooza Stockholm, Lollapalooza Paris, Rock Werchter och American Express Presents BST Hyde Park.

Utöver dessa fantastiska nyheter kan vi också meddela att EARLY BIRD biljetter finns tillgängliga till försäljning nu! Priset för EARLY BIRD är 2295 SEK för tre dagars festival (ordinarie pris 2695 SEK) och biljetterna finns i ett begränsat antal! Köp medan du kan!

Lollapalooza Stockholm 2020 line-up släpps snart…!

www.lollastockholm.com för mer info

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar