Smash Into Pieces släpper 3D-video – MAD WORLD

Örebrobandet Smash Into Pieces har nu gett sig in i 3D-världen och producerat videon MAD WORLD i det formatet. Låten är en cover från gruppen Tears for Fears, och Smash version släpptes som singel för en vecka sedan. De kommer också ge sig ut på de svenska vägarna under februari tillsammans med turnépaktet Rockfest On Tour.

 

 

Gitarristen Per Bergquist säger så här:
“Under ett  tag har vi nu pratat om att spela in ett cover men vi kunde bara inte bestämma oss för vilken låt. Efter att ha lyssnat på våra fans till vilken låt de vill att vi skulle spela in. Jag minns en flicka som skrev till oss om “MAD WORLD”. Efter att ha lyssnat på texterna och låtit det sjunka in kunde jag bara inte tänka på ett mer perfekt spår som skulle passa bättre på ARCADIA-albumet än Mad World”

Förutom att de är superaktuella med ny musik så kommer de turnéra med RockFest on Tour under hela februari med start i helgen.

31 Jan, Strömstad , SKAGERACK
1 Feb, Eksilstuna, LOKOMOTIVET
7 Feb, Helsingborg, SUNDSPÄRLAN
8 Feb, Jönköping, HUSKVARNA FOLKETS PARK
14 Feb, Falun, BOWLING & KROG
15 Feb, Norrköping, ARBIS
21 Feb, Umeå, DROSKAN
22 Feb, Luleå, ENERGI ARENA
28 Feb, Skövde, VALHALL
29 Feb, Borgholm, 11:2

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Smash Into Pieces nya singeln MAD WORLD (Cover från Tears for Fears låt)
RELEASEDATUM (Singel): 2020-01-24
RELEASEDATUM (Video): 2020-01-31

Relaterade artiklar