Royal Republic livestreamar konsert från legendariska KB i Malmö!

På fredag den 27 mars kl. 21:00 fylls återigen KB:s lokaler med tonerna av rockmusik när Royal Republic kliver upp på scen för en konsert i lite annat format. Förutom bandet och några enstaka tekniker kommer det gapa tomt framför scenen när publiken flyttas från Bergsgatan 18 till vardagsrum runt om i landet och världen.

Annons 

 

Bandet kommer för första gången framföra debutalbumet ”We Are The Royal” i sin helhet, och det är dessutom första gången KB livestreamar en konsert.

”Eftersom större delen av vår utrustning är inlåst på superhemlig lokal i ett europeiskt land, känns det perfekt att göra ett back-to-basics-gig och då är det ”We Are The Royal” som gäller. Det blir några förstärkare, KABLAR (!!!) och trumset. Det är i stort sett samma utrustning som vi spelade på under turnén 2010-2011. Hoppas vi fortfarande kan låtarna. Nostalgiskt blir det. Som fan.” – Adam Grahn, Royal Republic

Vi är konsertarrangörer i blodet och det är livemusik som vi kan och brinner för. Även om vi i nuläget inte kan ha något publik på plats känns det väldigt kul för oss att ändå kunna arrangera en härlig upplevelse för alla musikälskande människor där ute i stugorna!” – Totte Lundgren, ägare KB

We Are The Royal” innehåller bl.a. singlarna “All Because of You”, “Tommy-Gun”, “Underwear” och “Full Steam Spacemachine”.

Livestreamen börjar 21:00 på Royal Republic, Kulturbolaget och KB Wests respektive Facebook-sidor och kommer att avslutas med en Q&A.

Alla är välkomna, entrén är gratis och ölen är så kall som ditt kylskåp håller den!

Donationer mottas med öppna armar via Swish och PayPal och stöttar lokala kulturaktörer genom att fördelas mellan bandet, KB och film-teamet.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar