VIDEOPREMIÄR: Black Ink River – NO NO NO

Rockbandet Black Ink River släpper en ny singel idag, “No no no”, via GMR Music och vi har fått äran att premiärvisa videon till låten. En riktigt skön feelgoodig rocklåt. Låten är inspelad i Wacka Playground och videon inspelad vid Nibble gård utanför Enköping.

Annons 

 

Black Ink River är tillbaka med en riktig rykare vid namn No No No som släpps via GMR Music Group idag.
Det här svängiga rockbandet är för närvarande i studion och spelar in sitt andra album som planeras släppas senare i år. De var så ivriga att dela med sig av sitt nya material så de valde att släppa sin första singel innan de ens fått releasedatum för albummet. No No No finns nu på de flesta streamingtjänster och även som musikvideo.

Detta är en energifylld rocklåt som slår hårt och lämnar inga vittnen. Låt dig köras över!

 

Bandet meddelar:
“Vi har verkligen svetsats samman som band nu och skiver de flesta låtarna ihop och utforskar nya idéer i studion. No No No är ett bra exempel på hur det låter när alla våra preferenser bakas samman och det är en låt som vi tycker representerar soundet på nya skivan. En perfekt första singel.

Videon är producerad av Heavy Groove Media och medverkar gör den vackra skådespelerskan Maja Boskovic.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Black Ink River nya singel “NO NO NO”
SKIVBOLAG: GMR Music
RELEASEDATUM: 2020-04-30

BANDFAKTA – BLACK INK RIVER

MEDLEMMAR:

Dano Wahlström – Vocals/Percussion
Bosse Karlsson – Guitar
Anders Modd – Bass
Roger Johannessen – Drums

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar