VIDEOPREMIÄR: Knogjärn – ALLT BRINNER

Äntligen fredag och det släpps riktigt blytung hårdrock. Värmlänningarna Knogjärn släpper sin femte singel, “Allt brinner”, från det kommande albumet “Stora och Farliga”. Och som inte det vore nog. Vi har fått den stora äran att premiärvisa videon till samma låt. Hur smakar detta gott folk?

Alla som sett KNOGJÄRN spela live, vet verkligen vilken energi-kick det ger både för killarna på scen, men även alla i publiken. Så vad passar då inte bättre än att producera den nya videon till nya singeln “Allt Brinner“, med en massa sköna live-delar från några av deras gig som gjorts här under vintern. Liveinspelningen har i huvudsak gjorts på Östersunds– och Wermlands Rockfest, som gick av stapeln i november respektive december 2019.

 

Knogjärn är som sagt aktuella med sitt nya album, Stora Och Farliga, om släpps den 22 maj. De fyra första singlarna “Mera Mera”, “Ingenting vackert”, ”Mer än du ser” och ”Kallt” har hittills redan streamats ca 450 000 ggr. 

Nya skivan är inspelad och mixad av Oscar NilssonCrehate studios som tidigare jobbat med storheter som tex Hank von Hell och MustaschOscar har helt klart tagit Knogjärns sound till en helt ny nivå. Andreas Werling var med och producerade låten.

Videon till “Allt Brinner” är filmad och redigerad av Erik HansenEH DIGITAL. Videon släpps publikt imorgon lördag den 25 april kl 12.00.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – KNOGJÄRN

| FACEBOOK | SPOTIFY |

 

Relaterade artiklar