NY SINGEL. Hank von Hell släpper duett med Guernica Mancini från Thundermother

”Crown” är första gången Hank von Hell tar in en gästartist. Och varför spara på krutet? Gästen heter Guernica Mancini från det svenska rockundret, Thundermother!

Annons 

 

Låten handlar om att utses till ofrivillig monark, och är skriven av Hank tillsammans med Kristofer Strandberg och AW9.

Guernica berättar:
– Jag fick frågan om jag ville sjunga ihop med Hank von Hell och tackade ja direkt! Hank är ju legendarisk, helt fantastisk och den coolaste snubben i rockbranschen just nu. Jag ser det som det perfekta sättet att förena våra genrer och skapa lite ‘sweet, sweet love’. Magi, baby!  

Hank von Hell fyller i: 
– Jag älskar Guernica. Tidigare har jag varit väldigt restriktiv med att göra features, särskilt för Hank von Hells plattor. Men när jag hörde hennes röst i Thundermother, blev jag HELT golvad. Hon är en av Europas bästa rocksångare. Hon är fan bättre än jag! ”Crown” skulle aldrig funkat utan hennes insats i detta. Punkt.

“Crown” släpps den 29 maj och är ytterligare ett smakprov från det kommande albumet “Dead” som släpps 15 juni (Sony Music).

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar