LIVE-TV. Hårdrocksbandet Mustasch lanserar livestreamad TV-show på nätet – “Vad som helst kan hända”

Det finns många åsikter om Mustasch. Bandets rättframma och kompromisslösa attityd både inspirerar och provocerar. Oavsett vilket så är Mustasch ett av Sveriges största hårdrocksband vars musik älskas av fans världen över. Och trots coronatider och inställda spelningar är Mustasch mer kreativa än någonsin. Nytt låtmaterial är under inspelning och dessutom lanserar de nu en egen serie som kommer att livestreamas på nätet. Varje episod har ett eget tema.

Annons 

 

– Glöm fyrkantiga tv-format som rullat 15 år i rutan. Nu är det slut med tillrättalagd ljummen mellanmjölksunderhållning! Mustasch lanserar en egen TV-show på nätet, utan skyddsnät och skygglappar, endast med den svenska folksjälen som ledstjärna. På lördag blir det premiär och inte ens vi själva vet vilka låtar vi ska framföra i direktsändning. Kommer vi jamma fram nya alster? Kommer alla vara i tid? Kommer vi vara nyktra? Vem vet, vad som helst kan hända. Detta, plus förinspelade inslag som speglar ett hårt arbetande hårdrocksbands vardag, kommer vi att bjuda på, berättar bandets frontman Ralf Gyllenhammar.

Mustasch är just nu aktuella med albumet “Killing It For Life“. Plattan, som är det första släppet på den egna etiketten Tritonus Records, knep nyligen förstaplaceringen på de svenska försäljningslistorna för vinyl, hårdrock och fysiskt album.

Och på självaste Nationaldagen är det alltså premiär för bandets egenproducerade TV-show på nätet. Temat för lördagens sändning är svensk hårdrocksfestival. Det blir snack med bandet, livemusik, tält, grill, öl och andra klassiska festivalingredienser.

Se första episoden live kl 18.00 – 19.00 den 6 juni HÄR.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Ted Lindén – BULLSIZE.

Relaterade artiklar