VIDEOPREMIÄR: Conny Bloom ft Charlie Granberg – Med Charlie i Venedig

Midsommarafton 2020 blir helt klart annorlunda, men att släppa en skön sommarblues sitter aldrig fel. I alla fall inte för Conny Bloom. Vad sägs om en somrig låt om ett äventyr i självaste Venedig. Vi på Rockbladet har fått äran att premiärvisa videon till låten “Med Charlie i Venedig”.

Annons 

 

Conny Bloom släpper sin nya singel Med Charlie i Venedig på självaste midsommarafton. En låt som helt enkelt handlar om ett litet äventyr i Venedig med sin polare Charlie. Så här säger Conny själv om låten:

När Charlie Granberg från Hellsingland Underground hade lagt sång på min låt (baserad på en dröm jag hade om en riktig karatefylla som resulterade i arrest) så tog vi givetvis en öl. Våra kreativa hjärnor enades väldigt snabbt om att vi måste till Venedig för att skjuta en video. Well.. Enter Corona and ”fake it ’til you make it” mentaliteten var ett faktum. Vi spelade sålunda in videon på varsitt håll, Charlie hemma i Hälsingland och jag här i Stockholm, och skickade filer mellan varandra och bollade idéer på telefon.

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar