NOX ROCK LIVE: Ett stjärnspäckat rockevent i fullt TV-format

I dessa tider när riktiga live-event är en omöjlighet har nu NOX ROCKS tillsammans med en lång rad samarbetspartners samlat ett rejält stjärnspäckat gäng i form av All Star-Bandet NOX KINGS, Candlemass, Easy Action, och där till två riktigt heta band som Thundermother och Scarlet. En fyra timmars lång interaktiv show som kommer ledas av allas vår Anders Tegner och Jovan Radomir.

Annons 

 

Hela musikbranschen lider stort av Corona-pandemin. Det görs hela tiden alla möjliga saker för att hålla live-scenen med alla delar inräknade. Nu har NOX ROCKS ställt sin stora fräscha studio i Järfälla till förfogande för ett riktigt häftigt rock-spektakel. Ett stort TV-team med produktion från både Mello och Z-TV kommer nu arrangera ett fyra timmar långt live-sänt Rock-show. Datumet är 22 augusti och ett rejält rock-fyrverkeri kommer avfyras med All-Star-Bandet NOX KINGS, Easy Action (med bland andra Tommy Nilsson på sång och Kee Marcello på gitarr), Candlemass, Thundermother och Scarlet.

All-Star-bandet kommer bestå av:
Sångare: Jacob Samuel (The Poodles, Kryptonite), Anders Engberg (Sorcerer), Nils Molin (Dynazty, Amaranthe) and Robin Ericsson (Degreed, IDOL)
Guitar: Pontus Norgren (Hammerfall)
Bass: Pontus Egberg (Treat, King Diamond)
Drums: Johan Kullberg (Wolf, Therion)
Keyboard: Joakim Svalberg (Opeth)

Live-sändningen kommer distribueras av Solidtango och ledas av två riktigt erfarna rock-hosts i form av Anders Tegner tillsammans med Jovan Radomir. Förutom härlig livemusik kommer det bjudas på intervjuer med banden och du som tittare kommer även kunna interagera med showen. 

För att kunna kolla på showen så löser man biljett via nedanstående länkar. 

NOX ROCKS LIVE FACEBOOK
FACEBOOK EVENT
SOLIDTANGO

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar