Den nya gruppen The Sonic Overlords släpper låten “In My Darkest Room”

The Sonic Overlords släpper sin första singel ”In My Darkest Room”. En låt som går i klassiska hårdrocken från 70-talet. Är ni fans av Black Sabbath och Rainbow från Dio-eran kommer ni verkligen att älska soundet från detta bandet.

Bandets gemensamma nämnare är en stor kärlek till den klassiska hårdrocken främst från 70 och 80-talet. Vi vill nu sätta vår egen prägel på denna gyllene era och förvalta arvet från våra hjältar från dessa magiska årtionden och uppdatera detta sound för vårt eget 2020-tal.

Bandet är baserat i Stockholm och medlemmarna kommer från Corroded, Ozzy The Coverband, Sideburn och Revelations.

The Sonic Overlords musik inspireras huvudsakligen av band såsom: Black Sabbath (främst Dio-/T. Martin-åren), Rainbow, Dio, Scorpions, Symphony X, Whitesnake, Judas Priest, Candlemass, ”tidiga” Europe, Rising Force, M.S.G och U.F.O.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@teracom.se)

BANDFAKTA – THE SONIC OVERLORDS

MEDLEMMAR
Marcus Zachrisson Rubin – Sång (Ozzy The Coverband)
Morgan Zocek – Gitarr/Sång (Ozzy The Coverband/Ex Sideburn)
Daniel Ramírez – Bas/Sång (Revelations)
Per Soläng – Trummor (Corroded/Ozzy The Coverband)

Relaterade artiklar