Nu lanseras KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection

Legendariska rockikonerna KISS gör avtryck på dryckesscenen med KISS Black Diamond Premium Dark Rum – deras första mörka romlansering inom nya portföljen KISS Rum Kollection.

Finns det något bättre sätt för ett band som släppt klassiska album sedan tidigt ’70-tal och definierat generationers musiksmak över hela världen än att fira sin katalog med lanseringen av en mörk rom i premiumsegmentet döpt efter sin mest legendariska låt?

Som avslutningslåt på KISS självbetitlade debutalbum från 1974, och inpräntad i musikhistorien på ett av världens genom tiderna bästa livealbum – KISS Alive – blev Black Diamond omedelbart en klassiker. Med sitt karaktäristiska riff och skyhöga igenkänningsfaktor i sången visade Black Diamond varför KISS låtskrivande var på en helt annan nivå. KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en exceptionellt välblandad mörk rom lagrats på ekfat upp till 15 år.

Etiketten har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:

— Romen är en fantastisk match med ett band som varit pionjärer både musikaliskt och visuellt inom rockmusiken. När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fångat allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med. Att lyssna på Black Diamond ger mig fortfarande gåshud, och rommen gör mig precis lika exalterad!

KISS Black Diamond Premium Dark Rum 40% buteljeras i 50cl-flaskor, och lanseras den 20:e oktober 2020. Priset på Systembolagets är 369 kr.

 

Om KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Doft: Nyanserade toner med tydlig fatkaraktär. Distinkta drag av torkad frukt, karamell, arrak, vanilj, apelsinskal och nötter.
Smak: En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Systembolagets artikelnummer: 82250-02
Alkoholhalt: 40%
Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.
Volym: 500 ml
Pris: 369 Sek

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Om Epic Rights

Epic Rights är ett branschledande varumärkes-, merchandising-, och artistservicebolag som representerar en bred portfölj av ikoniska artister och varumärken. Epic Rights erbjuder en mängd tjänster, bl.a licensiering för försäljning, turné-merchandising, D2C affärer, VIP/Fansupplevelser och Fans-engagemang. Epic Rights har sitt huvudkontor i Santa Monica, Kalifornien. För mer information, besök www.epicrights.com

Om Brands For Fans

Brands for Fans är ett svenskt bolag på en global marknad, ledande inom marknadsföring och försäljning av alkoholprodukter producerade av och tillsammans med artister. Genom ett tätt samarbete med band och artister som t.ex Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, KISS, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Vårt sätt att skapa framgångsrika affärer för både artister och dryckesproducenter har gett oss möjlighet att nå såväl rockpubliken som dryckeskonnässörer.

Verksamma sedan: 2012. Brands For Fans är en del av Umida Goup sedan 2018.
Varumärken: Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, KISS, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival.
Affärsidé: Att, genom livsstilsprodukter, stärka bandet mellan artister och deras fans.

Relaterade artiklar