Smash Into Pieces släpper ny singel, Rise Up, och avslöjar att nytt album är på gång

SMASH INTO PIECES trotsar pandemi genom att fortsätter äventyret med ARCADIA. Sedan albumet släpptes i Augusti 2020, så har de fortsatt jobba i studion med uppföljaren. Och nu är det dags för den första singel som heter RISE UP.

Annons 

 

Bandet släppte sitt femte album i augusti 2020, och tanken var ju som för många andra band att åka ut på turné. Men pandemin har ju satt stopp för detta. Men Smash Into Pieces har inte på något sett satt sig på latsidan, utan de har passat på att fortsätta utvecklingen av ARCADIA och hoppat in i studion och börjar spela in låtar till nytt album redan nu.

Smash Into Pieces gav nyligen ut sin femte platta (ARCADIA – AUG 2020 – ) som streamat närmare 30 miljoner streams senaste halvåret och nått häpnadsväckande 20 miljoner SAMLADE views samt 2 Miljoner unika tittare. Deras mini serie som handlar om den digitala ARCADIA har verkligen skapat ett enormt intresse för bandet i så väl nationella som internationella kretsar. 

Gruppen har inte legat på latsidan direkt, utan de satsar vidare trots pandemins totala lock på live sidan så är det nu dags för första singel släppet från album 6. Den 22 jan i år så släpper smash sin första singel RISE UP från kommande 6:e albumet, lyssna och förhoppningsvis njut. 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – SMASH INTO PIECES

FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE |

Relaterade artiklar