Alice Cooper bjuder in till livestreamat bandmöte

Precis som så många andra artister hade Alice Cooper ett fullspäckat turnéschema framför sig när pandemin slog till och han tillfälligt fick lägga giljotinen på hyllan. Vi kan gissa att han åtminstone delvis har använt tiden till att fila på sitt nya album Detroit Stories som släpps den 26 februari, men vad har han tillbringat tiden med utöver det, och vad har de övriga bandmedlemmarna gjort? Det kommer bandet att berätta under ett livesänt bandmöte nu på lördag 27 februari. Det hintas också om att vi kommer få reda på lite av vad som händer under 2021. 

Självaste Alice Cooper bjuder in till ett livestreamat bandmöte och alla som vill är välkomna att vara med och lyssna! Bandets Stockholmsbaserade gitarrist Ryan Roxie funderar på om det kanske kan vara första gången någonsin som man livesänder ett ett bandmöte. Oavsett så är det ju en väldigt unik händelse och ett utmärkt tillfälle att få se in bakom kulisserna när ett av världens mest legendariska rockband har möte för att uppdatera varandra om vad man gjort den senaste tiden och hur planerna ser ut framöver. Den som är med och lyssnar har också möjlighet att delta i livechatten som är kopplad till avsnittet. 

De personer som kommer att delta i bandmötet är Alice Cooper själv, hans fru Sheryl Cooper som på scenen är känd som den ondskefulla sjuksystern Nurse Sheryl, de tre gitarristerna Ryan Roxie, Tommy Henriksen och Nita Strauss, basisten Chuck Garric samt trummisen Glen Sobel

Bandmötet livesänds nu på lördag 27 februari kl 21:00 svensk tid. Du hittar bandmötet här: http://bit.ly/alicecooperbandmeeting Man kan också nå bandmötet genom att gå in på YouTube och söka på Ryan Roxies YouTube-kanal Ryan Roxie Official

BANDMÖTE – YOUTUBE – RYAN ROXIE’s Channel.

 

SKRIBENT: Tamara Chastain (tamara.chastain@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Victor Chalfant

Hemsida: https://alicecooper.com/home
Facebook: https://www.facebook.com/AliceCooper
Instagram: https://www.instagram.com/alicecooper
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3EhbVgyfGd7HkpsagwL9GS

 

 

 

 

Tamara Chastain

Reporter at Rockbladet.se
Jag började skriva för Rockbladet under 2017 men rockmusik har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Mitt musikintresse väcktes i unga år och tog rejäl fart när en kompis med stor skivsamling drog fram en vinyl vars omslag pryddes av fem långhåriga killar. Bandet hade ett tjejnamn och skivan hette Love It To Death. Där och då förändrades mitt liv, jag hade aldrig hört någonting så magiskt förut. Alice Coopers musik har sedan följt mig genom livet, och skulle jag bara få ta med mig en enda skiva till en öde ö så skulle det bli Alice Coopers Killer. Mitt intresse för rockmusik har aldrig svalnat, men det har breddats. Jag lyssnar på snäll, klassisk rockmusik som gränsar till pop men jag lyssnar också på melodisk death metal och allt däremellan. Dessutom gillar jag även jazz, blues och klassisk musik. När jag lyssnar på musik föredrar jag att lyssna på hela album från början till slut. Jag älskar livemusik i alla dess former, och för mig kan en liten pubspelning vara lika minnesvärd och givande som en stor arenaspelning.

Relaterade artiklar