NY ROCK: Kill The Kong – CTRL

Västerbaserade metalbandet KILL THE KONG är aktuella med ny singel, CTRL. Samtidigt släpper det också en mörk med ändå färgstark video.

Annons 

 

KTK släpper till sensommaren EPn Dead Spirit Pt.2 som följer upp deras tidigare EP Dead Spirit Pt1 som släpptes i April 2020. Detta är andra EP-släppet via det amerikanska skivbolaget Seek & Strike Records, och dess fokus har varit att sakta men säkert bygga upp deras fanbase främst i USA.

Första singel CTRL släpps med musikvideo idag fredagen den 21 Maj. CTRL är en slagkraftig dänga i ren Kill the Kong-anda och som vanligt så spars det inte på krutet. Senare under sommaren så släpps ytterligare ett par singlar och till sist så kommer EPn Dead Spirit Pt.2 innehållande 5 spår. Det kommer senare till hösten en dubbel EP-vinyl med bpda delarna samlade Hösten kommer även bjudas på en hel del gig om pandemin mot förmodan slås ut och där samhället och scenen åter kan öppnas upp. Det står bland annat rockfester i Sverige på schemat tillsammans med band som Raised Fist och Soilwork.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NYHET: Kill The Kong – Nya singeln CTRL, första singeln från kommande EP:n Dead Spirit Pt.2.
RELEASEDATUM: 2021-05-21
SKIVBOLAG: Seek & Strike Records

Relaterade artiklar