VIDEOPREMIÄR: Wormwood – The Archive

Sedan starten 2014 har Wormwood skapat musik och deras fullängdare har ställt dem på allt större scener. Med tre album i ryggen och det fjärde alstret, Arkivet som släpps 16 juli via Sound Pollution, är det få som har missat deras musikaliska framfart. Det började som black´n roll och idag har de tagit sin egen tolkning på vad skandinavisk black metal är till en helt ny nivå. Gruppen som är ett av banden som spelar på The Capital Deathfest 2022 släpper idag första videon från kommande skivan och vi på rockbladet.se har äran att få dela den med er.

 

SKRIBENT: Gabi Mattsson (gabi.mattsson@rockbladet.se)
NYHET: Ny video ochs singel The Archive av WORMWOOD
RELEASEDATUM: 2021-05-21

BANDFAKTA – WORMWOOD

MEDLEMMAR
Nine – Vocals
T.Rydsheim – Guitar
J.Engström – Guitar
D.Johansson – Drums
O.Tornborg – Bass

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar