Scar Symmetry utökar sitt samarbete med finska agentbolaget Heavy Metal Heart Agency

Den svenska melodiska dödsmetal-bandet SCAR SYMMETRY har signat ett världsomspännande management- och bokningsavtal med det finska bolaget Heavy Metal Heart Agency (exklusive Sverige och Nordamerika).

Annons 

 

Scar Symmetry, som bildades 2004, är ett av de ledande namnen på den svenska melodiska dödsmetall-scenen. Bandet har hittills släppt 6 studioalbum – varav 5 via Nuclear Blast. Den andra delen av Singularity-trilogin – The Singularity (Phase II: Xenotaph) – är något fansen ivrigt har väntat på länge nu. Förutom alla övriga kommande nyheter är lanseringen av Singularity Phase II något som kommer ske i en nära framtid. Med andra ord är allt klart för att Scar Symmetry ska ta över världen igen.

Per Nilsson från Scar Symmetry kommenterar:

”Övervintringen är äntligen klar! Efter några år av semi-paus inklusive en global pandemi är vi nu redo att ta Scar Symmetry tillbaka till turnécirkusen 2022. Nanda Hellberg-Cano och hennes Heavy Metal Heart Agency har varit vår finska boknings-agent sedan 2018 och hon har konsekvent imponerat på oss med sin arbetsmoral, engagemang och professionalism, så det är med stort nöje att vi nu kan meddela att Nanda och HMH går in i en managementroll för Scar Symmetry och utökar deras bokningsområde till hela världen (exklusive Sverige och Nordamerika). 2022 kommer vi att återvända till några av våra favoritarenor och festivaler samt så kommer vi får nöjet att spela på platser vi inte har varit på än. Nanda och Heavy Metal Heart-teamet är starkt medverkande i att få detta att hända! ”

Nanda Hellberg-Cano från HMH kommenterar:

”Jag träffade Scar Symmetry för första gången 2016 på vårt evenemang Heavy Metal Heart Festival 10, och blev omedelbart imponerad av dem. Inte bara deras musik och scennärvaro utan också hur underbara och lättsamma de är som människor. Det är absolut ett stort privilegium att arbeta med dem på nära håll. Skrikhult kommer fortfarande att ta hand om deras bokningar i Sverige och Continental Touring fortsätter att täcka Nordamerika. Tillsammans med dessa partners så bildar vi ett slags dreamteam, tror jag. Allt är perfekt upplagt för detta samarbete, många saker är redan i rörelse och vi kommer kunna börja tillkännage de första nyheterna inom kort!”

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – SCAR SYMMETRY

MEDLEMMAR
Per Nilsson – guitar
Benjamin Ellis – guitar
Henrik Olsson – drums
Lars Palmqvist – vocals
Roberth Karlsson – vocals

| FACEBOOK | HEMSIDA | INSTAGRAM | YOUTUBE |

DISCOGRAPHY
Symmetric In Design (2005)
Pitch Black Progress (2006)
Holographic Universe (2008)
Dark Matter Dimensions (2009)
The Unseen Empire (2011)
The Singularity (Phase I: Neohumanity) (2014)

HEAVY METAL HEART – LINKS

| HEMSIDA | FACEBOOK | INSTAGRAM |

 

 

Relaterade artiklar