Missa inte Curb Feelers från The Bronx

Los Angeles-baserade punkrockgänget The Bronx har sprutat ur sig singlar i väntan på sjätte albumsläppet 27 augusti. Senaste i raden är smått fantastiska Curb Feelers som släpptes bara några dagar sedan, med tillhörande video.

Annons 

 

Totalt är nu 4 av 11 låtar släppta på bandets Bandcamp, och merch har börjat slungats. Självklart är vi på Rockbladet peppade inför skiva nummer sex (likt alla andra självbetitlad), även om bandet lämnat sina mest ilskna hardcorerötter bakom sig sedan starten 2002.

Istället erbjuds hänryckande enkel, men lustfylld och somrig punkrock av yttersta kvalitet. Ovan nämnda Curb Feelers och brutalsvängiga Superbloom står som starkast i startfältet. Vad sitter du här för? In och lyssna.

 

SKRIBENT: Alexander Åberg
FOTO: ESTEVAN ORIOL
BAND: The Bronx
| FACEBOOK | BANDCAMP | YOUTUBE |

Relaterade artiklar