Velvet Insane gör miniturné med nya skivan

Velvet Insane har släppt en ny skiva, Rock ’n’ Roll Glitter Suite och är nu ute och gör små minispelningar för att marknadsföra skivan och träffa lite fans. Lämpligt nog på lönehelg så startade de i Stockholm på Sound Pollution och svischade sedan ned till till Linköping och Bengans skivbutik.

Annons 

 

Utanför Bengans skivbutik i en vinylsmältande värme gjorde de ett litet gig med både gamla och nya låtar, bland annat flera av singlarna så som Backstreet Liberace. Det var kul att höra låtarna så här avskalat och med betoning på sången. Efteråt pratade band och sällskap med besökare och signerade skivor vilka de även hade med till försäljning. Efter att ha hört både studiomusiken och det här lilla akustiska giget är jag sugen på att höra helt elektrifierat band framföra låtarna live på en konsert. De ville inte säga för mycket för tidigt men det verkar finnas gig på G under hösten och redan 20:e augusti agerar de förband till Jesper Binzer i Gamla Folkpark. Velvet Insane har även fler akustiska spelningar inplanerade framöver så kolla din favoritbutik eller kika in på Velvet Insanes facebookssida.

 

Skribent: Kristoffer Holmén (kristoffer.holmen@rockbladet.se)
Fotograf: Kristoffer Holmén (kristoffer.holmen@rockbladet.se)
Band: Velvet Insane
Event: Velvet Insane på Bengans skivbutik, Linköping
Datum: 2021-07-24

FACEBOOKINSTAGRAMYOUTUBE |

 

Latest posts by Kristoffer Holmén (see all)

Relaterade artiklar