QUEEN EXTRAVAGANZA GÖR TRE STOPP I SVERIGE!

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turné för att fira Queens 50-årsjubileum! Queen Extravaganza som är producerat av Roger Taylor och Brian May har tidigare sålt slut flera konserter runt om i världen och nästa år gör de tre stopp i Sverige! Söndag 27 februari 2022 på Trädgår’n i Göteborg, onsdag 2 mars 2022 på Cirkus i Stockholm och måndag 7 mars 2022 på Kulturbolaget i Malmö.

Annons 

 

Biljetter släpps tisdag 24 augusti kl. 09:00 via LiveNation.se.

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för sina turnéer runt om i världen och gjort flertal globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på deras spektakulära shower.

I början på nästa år startar deras turné i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och framföra ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90-minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.

Datum 2022
27 februari – Trädgår’n, Göteborg
2 mars – Cirkus, Stockholm
7 mars – Kulturbolaget, Malmö

Biljetter släpps tisdag 24 augusti kl. 09.00 via LiveNation.se.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar