REPUBLIC 66 tar nytt helhetsgrepp för att hjälpa kreativa människor

Sari H Wilholm, entreprenör inom musik och varumärkesbyggnad, startar nu helt nytt bolag med inriktning på kreativa människor. REPUBLIC 66 blir en unik hubb med oändliga möjligheter.

Annons 

 

2012 grundade Sari H Wilholm bolaget Brands For Fans med affärspartnern Yvonne Wener. Företaget blev pionjärer i att utveckla dryckessegmentet tillsammans med flera av världens största artister, där drycken blev ytterligare en gren i artisternas katalog av merchandise. Framgångarna kom snabbt, mycket tack vare nära samarbeten med artisterna och förmågan att ge fansen genuina upplevelser av att komma nära sitt band genom attraktiva premiumprodukter i dryckessegmentet. I en värld där trovärdighet är nyckeln till framgång lyckades det lilla bolaget från Stockholm knyta till sig världsartister som Motörhead, In Flames, GHOST, Slayer och Scorpions men också aktörer som välrenommerade Sweden Rock Festival men också den svenska filmproducenten Jonas Åkerlund. 2018 köptes Brands For Fans upp av Umida Group, som såg bolaget som ett bra komplement i deras portfölj. 

-Att komma nära artister/kunder och fans har alltid varit A och O för mig. Jag har under min tid på Brands For Fans fått en väldigt nära relation till artisterna och deras fans. Passionen i just det har varit drivande för mig, och fansen har alltid uppskattat vår passion och trovärdighet. Även om det var en spännande tid att arbeta med Umida som ägare vill jag hitta tillbaka till den ursprungliga passionen och trovärdigheten, där vi la hela vår grund – med artisterna och våra kunder i fokus.

Resultatet heter REPUBLIC 66; en hubb för kreativa människor som behöver hjälp med sin verksamhet, oavsett gebit. REPUBLIC 66 bistår med allt från strategier kring pr-kampanjer och marknadsföring till att producera eller skapa upplevelser i events och happenings. Man erbjuder kreativ och skapande hjälp kringvarumärkesbyggnad och merchandise, men också bokningshantering, avtalsskrivning och rådgivning. 

Inom ramen för REPUBLIC 66 verksamhet ryms även agentlösningar (koordinerandet av inkommande förfrågningar och bokningar) medan management är under uppbyggnad och planer på ett skivbolag är i vardande. Om arbetet går utanför den egna kompetensen knyter man till sig nyckelpersoner inom de områden där kunderna söker hjälp.

Sari H Wilholm har, utöver skapandet av Brands For Fans, arbetat med och byggt varumärken inom det svenska dryckessegmentet som Jack Daniel´s, Bowmore, Moët & Chandon, Nicolas Feuilatte, Fernet, Lindemans med flera.

Sari har också startat och driver Queens of Stockholm, ett av de större kvinnliga nätverken i Stockholm med 2000 medlemmar idag.

– Jag har märkt att det finns ett stort behov hos många kreatörer och människor inom kreativa näringar att arbeta med helhetslösningar. När trovärdigheten är där kommer tilliten, och då vill vi vara ett stöd och en hävstång för våra kunder att ta nästa steg, oavsett var de befinner sig i sin verksamhet. REPUBLIC 66 företagsidé och uppbyggnad är precis den typen av one-stop-shoplösning som känns mer aktuellt 2021 än någonsin.

Den första personen som Sari valde att knyta an till REPUBLIC 66 var Martin Gustafsson. Med sitt starka driv och sin outtröttliga passion för musik och upplevelser har Martin en förmåga att koppla ihop kunden, kommunikationen och utförandet. Han blev därför en perfekt kompanjon. Martin har tidigare varit marknadschef över radionätverken Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop på Bauer Media. Dessförinnan var han verksam i Malmöområdet som konsert- och klubbarrangör, genom åren involverad i över 300 arrangemang. På Debaser Malmö drev Martin bland annat den hyllade rockklubben Beggars Banquet, men sedan 2016 är han bosatt och verksam i Stockholm. 

För mer information kring REPUBLIC 66 besök vår hemsida www.republic66.com.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Mattias Sulander/Reckless Media

FAKTA – REPUBLIC 66

| FACEBOOK | INSTAGRAM | HEMSIDA |

Relaterade artiklar