Smash Into Pieces – ny singel “Glow in the dark”

Örebrobaserade Smash Into Pieces släpper ny singel, Glow In The Dark. Det är det sista släppet inför albumrelease den 27 augusti. 

Smash Into Pieces är flerfaldigt internationellt prisade, och de är redan redo att släppa sitt sjätte studioalbum, A New Horizon, den 27 augusti. 

Bandets senaste album Arcadia som släpptes 2020 puttade gruppen förbi 450 miljoner samlade streams & views med flera topplaceringar på alltifrån radiolistor som billboard i USA till digitallistor som “Rock This” Listan på Spotify. Bandet har utöver dessa framgångar erhållit otaliga utmärkelser och hyllats av recensenter så väl nationellt som internationellt genom åren.

Det nutida materialet har hittills gått lite mer åt det popigare hållet, men med Glow In The Dark har bandet återgått lite mer åt det tidiga soundet, bra tryck helt enkelt.

 

Trots pandemin så har ändå planeringen efter corona gått bra. De har ca 80 bekräftade konserter på 3 kontinenter, på europadelen är även bandet bekräftad som special guest på Within Temptation och Evanescence arena turné;  med sammanlagt otroliga 250 000 sålda biljetter, så ser framtiden mycket ljus ut för Smash Into Pieces! 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – SMASH INTO PIECES

FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE |

Relaterade artiklar