The Capital Deathfest släpper fler akter- The Generals

Den 26e februari släppte The Generals sitt tredje alster To Hell via Black Zombie Records och påbörjade i samma veva sitt samarbete med PR-firman Republic66.  Vi presenterar stolt The Generals som en av akterna till The Capital Deathfest.

Annons 

 

Gruppen bildades 2002 som ett actionrockband, men utvecklades inom kort till ett death ´n´ roll-band. Debutalbumet Stand Up Straight släpptes 2009 och uppföljaren Blood For Blood 2013. Med 400 spelningar runt om i Europa är bandet ett känt namn och har definitivt tagit sin plats på musikscenen.

English

The group was formed in 2002 as an action rock band, but soon developed into a death ´n´ roll band. The debut album Stand Up Straight was released in 2009 and the sequel Blood For Blood in 2013. With 400 gigs around Europe, the band is a household name and has definitely taken its place on the music scene.

The Generals är:

Rickard Hednar  -sång/bas
Rickard Fäldt–  gitarr
Marius Tömte –  gitarr
Martin Svensson– trummor

Biljettinfo:

Biljetterna släpps 16 augusti. Tidigare köpta biljetter gäller även för detta event, mer information kommer vid biljettsläpp.

HEMSIDA | SPOTIFY |

Övriga släppta band är:

NAZGHOR

VOODUS

WORMWOOD

ALFAHANNE

MEFISTO

HATE

TAAKE

DARK FUNERAL

FAKTA – THE CAPITAL DEATHFEST 2022

PLATS: Gasklockan, Gävle

DATUM: 2022-02-04-2022-02-06

EVENTINFO: The Capital Deathfest 2022

ARRANGÖR: Rockin Over The Borders

Summoning the dark forces.

Relaterade artiklar