The Capital Deathfest släpper fler akter- The Generals

Den 26e februari släppte The Generals sitt tredje alster To Hell via Black Zombie Records och påbörjade i samma veva sitt samarbete med PR-firman Republic66.  Vi presenterar stolt The Generals som en av akterna till The Capital Deathfest.

Annons 

 

Annons 

 

Annons 

 

Gruppen bildades 2002 som ett actionrockband, men utvecklades inom kort till ett death ´n´ roll-band. Debutalbumet Stand Up Straight släpptes 2009 och uppföljaren Blood For Blood 2013. Med 400 spelningar runt om i Europa är bandet ett känt namn och har definitivt tagit sin plats på musikscenen.

English

The group was formed in 2002 as an action rock band, but soon developed into a death ´n´ roll band. The debut album Stand Up Straight was released in 2009 and the sequel Blood For Blood in 2013. With 400 gigs around Europe, the band is a household name and has definitely taken its place on the music scene.

The Generals är:

Rickard Hednar  -sång/bas
Rickard Fäldt–  gitarr
Marius Tömte –  gitarr
Martin Svensson– trummor

Biljettinfo:

Biljetterna släpps 16 augusti. Tidigare köpta biljetter gäller även för detta event, mer information kommer vid biljettsläpp.

HEMSIDA | SPOTIFY |

Övriga släppta band är:

NAZGHOR

VOODUS

WORMWOOD

ALFAHANNE

MEFISTO

HATE

TAAKE

DARK FUNERAL

FAKTA – THE CAPITAL DEATHFEST 2022

PLATS: Gasklockan, Gävle

DATUM: 2022-02-04-2022-02-06

EVENTINFO: The Capital Deathfest 2022

ARRANGÖR: Rockin Over The Borders

Summoning the dark forces.


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar