LILLASYSTER SLÄPPER FÖRSTA SINGELN FRÅN KOMMANDE SJÄTTE ALBUM

Idag släpper allas våra Lillasyster en ny singel, Monster Truck”, från det kommande sjätte albumet.

Annons 

 

Sedan debutalbumet ”Hjärndöd musik för en hjärndöd generation” 2007 har LILLASYSTER släppt ytterligare fem album. Ständigt på turné och alltid aktuella har de flera gånger nominerats till svenska Grammys och belönats med ett flertal Guld- och Platinaskivor. I januari 2021 släppte bandet sitt femte album “Svensk Jävla Metal”. Direkt efter det tävlade bandet i svenska Melodifestivalen med låten “Pretender” där de tog sig hela vägen till duellerna i ”andra chansen”. “Pretender”, som snabbt sålde guld, är första låten från bandets kommande sjätte album. Nu släpper bandet uppföljaren, nya singeln “Monster Truck” och precis som de senaste låtarna bandet släppt är texten på engelska. Låten är högoktanig, fartfylld och tung på klassiskt LILLASYSTER manér. 

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – LILLASYSTER

MEDLEMMAR
Martin Westerstrand – sång
Max Flövik – gitarr
Ian-Paolo Lira – trummor
Andreas Bladini – basgitarr

| FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY |

Relaterade artiklar