NYHET: SLASH FT MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS släpper nytt album – 4

För fans till SLASH FT MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS kommer nu goda nyheter om ny platta och ny video.

Annons 

 

SLASH FT MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS släpper ny musik. Nya plattan 4 släpps genom Gibson Records den 11 februari 2022 och man kan redan nu förhandsboka den på bandets hemsida här. Plattan beskrivs som en skiva fylld av minnesvärda gitarrer, härliga melodier, stora refränger och ännu större gitarriff som bygger på det redan välfyllda arvet av SLASH FT MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS.

Idag släpps även videon till låten River Is Rising, den första singeln från 4. Videon är inspelad i Los Angeles under Gibson TV director Todd Harapiaks regi. Den kan ses på bandets egna kanal här.

Skribent: Fredrik Brolin (fredrik.brolin@rockbladet.se)

 

Fredrik Brolin

Reporter at Rockbladet.se
Jag började jobba för Rockbladet i början av 2012 och släppte debutboken "Metallica:Sorgespel & Segertåg - Det svenska perspektivet" 2018. Musikälskare sedan barnsben och har alltid haft musik som en naturlig del av tillvaron. Första stora favoriten blev Rolling Stones men kom sedan in på Heavy Metal genom Deep Purple, KISS och AC/DC. Luciarocken på SVT 1984 med Dortmundfestivalen från 1983 är och förblir en milstolpe i musiklivet. En annan är Metallicas Ride The Lightning. WOW! Rock på tyska ligger mig också varmt om hjärtat. Har jag en gång fastnat för en artist, ett band eller en del av en låt så släpper jag det inte, utan stannar trogen. Hittar jag en ny favvolåt kan den rulla 30 gånger på repeat under en dag. Jag intresserar mig för det mesta inom musik egentligen, som Woodstock-generationen, blues, de flesta grenar inom Metal men även singer/songwriter, Punk, Oi, Reggae och Opera. Nu för tiden lyssnar jag massor på dödsen och blacken. Bästa popbandet förövrigt är och förblir ABBA.

Relaterade artiklar