Hardcore Superstar & The Sounds-tävlingen är nu avslutad – och vinnarna är…

Lördag den 20 november respektive den 27 november kommer THE SOUNDS och HARDCORE SUPERSTAR att gigga på THE TIVOLI i Helsingborg. Rockbladet.se har nu under veckan tävlat ut biljetter till båda konserterna. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är?

THE TIVOLI har ett gediget konsertprogram nu under vintern 2021-2022. Och under nästa veckorna, lördagen den 20 & 27 november kommer vi att bevaka två konserter på plats. Den 20/11 kommer THE SOUNDS och den 27/11 är det dags för HARDCORE SUPERSTAR att röja loss i Stora SalenThe Tivoli. Kommer bli ett rejält utlopp för all konsertenergi som lagrats under pandemin.

VINNARNA ÄR:

Sara Sanchez, Malmö
Derik Johnsson, Helsingborg

All info om THE SOUNDS, HARCORE SUPERSTAR och alla andra rockkonserter finner du på TheTivoli.se.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO (The Sounds)
: Jimmie Sonelius (jimmie.sonelius@rockbladet.se)
FOTO (Hardcore Superstar): George Grigoriadis (george.grigoriadis@rockbladet.se)

 

 

Relaterade artiklar