LOLLAPALOOZA STOCKHOLM ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA – lineupen är släppt och biljetter kan du köpa nu

Superstjärnor som Pearl Jam, Post Malone, Imagine Dragons, The Killers, Doja Cat, Veronica Maggio, Måneskin, Kacey Musgraves, Polo G och många fler är bekräftade till andra upplagan av Lollapalooza Stockholm. Nu avslöjas line-upen på över 60 artister för en aldrig tidigare lika efterlängtad festivalsommar när Lollapalooza Stockholm återvänder till Gärdet 1–3 juli!

Annons 

 

Biljetter släpps idag torsdag kl. 09.00 via LollaStockholm.com.

Den världskända internationella musikfestivalen Lollapalooza lanserades med dunder och brak på svensk mark år 2019 då över 56 000 musikfans upplevde tre dagar av livemusik, mat och dryck i världsklass. Den 1–3 juli 2022 får vi äntligen uppleva Lollapalooza Stockholm för andra gången då några av världens hetaste namn inom pop, rock, hiphop och elektronisk musik intar huvudstaden.

Festivalen gästas bland annat av ikoniska Pearl Jam som numera tagit plats i Rock & Roll Hall of Fame. Succérapparen Post Malone som är en av världens mest streamade artister, nu hyperaktuell med The Weeknd-samarbete. Las Vegas-kvartetten Imagine Dragons som har vuxit till ett av världens största band med superhits som “Believer”. Tokhyllade och alldeles magiska rapparen Doja Cat vars singel “Say No” toppat Billboard Hot 100. Rockstjärnorna i The Killers som haft fem av fem album på förstaplatsen i UK. Allas våra favorititalienare Måneskin som blixtsnabbt tagit världen med storm och nu är en global sensation. Texas-födda sångerskan och låtskrivaren Kacey Musgraves vars nya briljanta album ”star-crossed” som hyllats världen över.

Som om inte det var nog kommer internationella superstjärnor som – Lewis Capaldi, The Kid LAROI, Mitski, Polo G, Biffy Clyro, Nina Kraviz, Haim, Jack Harlow, Sigrid, GoldLink, Dillon Francis, Meduza, Glass Animals, IDLES och Kaleo. Samt några av våra mest älskade svenska artister som – Veronica Maggio, Alesso, Benjamin Ingrosso, Tove Lo, Timbuktu & Damn!, Miriam Bryant, Little Jinder, Graveyard, Dimitri Vangelis & Wyman, Jubël och Galantis – alla redo för en festivalsommar som vi sent kommer att glömma!

– Efter en lång väntan ser vi nu fram emot att skapa en historisk festivalsommar tillsammans med några av de främsta internationella och svenska stjärnorna här hemma i Stockholm. Det blir en magisk festivalhelg för alla i absoluta världsklass och vi längtar efter att bygga vidare från Lollapalooza Stockholms första år 2019. Vi räknar redan ner dagarna till en helg fylld av allt det vi alla saknat så otroligt mycket. Där oförglömliga minnen skapas.Anna Sjölund, Lollapalooza Stockholm

Utöver en svårslagen line-up bjuder Lollapalooza Stockholm återigen på ett högklassigt utbud av mat och dryck, från fine dining till street food, och aktiviteter för hela familjen, från Kidzapalooza till performancekonst – en unik internationell festivalupplevelse i hjärtat av vår vackra huvudstad.

Se alla artister här: www.lollastockholm.com.

Biljetter idag torsdag 25 november 09.00 via lollastockholm.com/tickets.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar