MS ANNABELL släpper den skönt ösiga singeln Honey

Om du någonsin skulle försöka sätta bandet MS ANNABELL i ett fack, lycka till! De skulle bryta sig ur det direkt! De är för rastlösa, livfulla och energiska för att kategoriseras in på ett ställe.

Annons 

 

Men om man ändå skulle försöka sätta en stämpel kan man kanske kategorisera dem som ett rockband med inslag av indie, punk och galanta glam-ambitioner för en ny generation. Ambitioner som upplevs bäst live.

Sprängfyllda av uppdämd energi efter mer än ett år av social distansering och restriktioner är MS ANNABELL redo att visa upp sin musik både på ett kommande fullängdsalbum och live på scen så fort det går.

Det tio låtar starka albumet “Heartbreaker” finns redo att släppas (eller snarare frigöras) till våren 2022 och föregås av första singeln “Honey”; en snabb smocka som lämnar dig helt golvad (på ett bra sätt), men bara länge nog för dig att återfå sansen och ta dig upp från golvet för att dansa röven av dig till låten!

MS ANNABELL ber dig om en dans. Du gör nog bäst i att tacka ja.

 

MS ANNABELL bildades 2015, till en början under namnet Annabell, av de fyra medlemmarna Johan, Jack, Simon och Gustav. Genremässigt spelar de energisk rock med influenser från bland annat garage, indie, punk och även pop, synth och electro.

2017 släpptes albumet “Annabell” som innehåller 7 låtar varav hela 5 även har tillhörande musikvideos. Förutom att släppas digitalt så trycktes även en begränsad upplaga upp i fysikt vinylformat.

MS ANNABELL är ett band som gärna ska upplevas live, då det är på en scen inför publik som musiken och bandet kommer bäst till sin rätt, med en rå, positiv och lagom uppkäftig energi som bara till viss del kan fångas på inspelning.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – MS ANNABELL

MEDLEMMAR
Johan Ericsson
– Sång
Simon Westerdahl – Gitarr
Jack Nykvist – Bas
Gustav Lindberg – Trummor

| FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE |

Relaterade artiklar