Ny musik från Amaranthe, Martin Rubashov, Self Deception och We Are The Catalyst

Varje vecka släpps det oerhört mycket bra musik och ibland räcker inte alltid tiden till. Nu vill jag bara uppmärksamma er som eventuellt missat att Amaranthe, Martin Rubashov, Self Deception och We Are The Catalyst har släppt ny musik.

Annons 

 

AMARANTHE

Det svensk-danska bandet släppte en ny singel och tillika anthem-låten för det svenska landslaget inom E-Gaming. Låten heter PvP och måste ha satt upp maxpuls på hela den svenska landslagstruppen.

 

MARTIN RUBASHOV

Rubashov släpper singeln ‘Pillars’, det är den tredje singeln från det kommande albumet  ‘Members of the Green Phlox’. Martins finner sin inspiration i skogen, dess skönhet och mystik vilket ger ett tydligt uttryck i hans musik. I singeln ‘Pillars’ gästar sångerskan Sofia Westlin som även hon kommer från Bollnäs och är väl bekant med den vackra naturen i deras hemstad Hälsingland. Såhär säger Martin Rubashov om singeln; “Pillars handlar om träd. Om stigarna i skogen som är omgivna av träd där fantasier skapats. Omgivna av ställen där det en gång har frodats och om drömmer om att hitta tillbaka. Om rötterna i jorden men även rötterna i livet. Om rädslan över om skogarna försvinner. Träden står upp även när dom dör. Vårda skogen och hela dig själv.”Martin Rubashov

 

SELF DECEPTION

Nu släpper bandet en ny singel, “Intoxicated Haze” från det kommande albumet.
Andreas Clark berättar om det allvarstyngda ämnet, som tas upp i texten:
Vad är det som driver någon att välja flaskan över allt annat i livet? Mörkret i det är förmodligen svårt för någon som inte varit där att greppa och förstå. Det fanns ett behov att skriva om min egen erfarenhet av alkoholism, både i terapeutiskt syfte men även för att hjälpa andra.

 

WE ARE THE CATALYST

Den nya singeln “More” släpptes den 12 november, genom Raw Street Noise, och det är en låt om att växa och utvecklas som person, och samtidigt våga lämna bakom sig de människor som inte kan acceptera eller följa ens utveckling.

We Are the Catalyst förklarar: “Det är en låt om att stå på egna ben, och att våga vara stolt över den man är. Trots allt är man ibland starkare ensam, om alternativet är att luta sig mot folk som inte låter du når din fulla potential och som föredrar stagnation.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar