Downtown Riot stöttar Musikhjälpen och auktionerar ut ett fett VIP-Festival-Paket

I detta nu håller ett av årets viktigaste händelse på, Musikhjälpen. Årets tema är “En Värld Utan Barnarbete”. Downtown Riot har valt att engagera sig genom att auktionera ut ett riktigt fett VIP-festivalpaket.

Annons 

 

Downtown Riot är som ni vet en ny festival som går av stapeln 6-7 maj 2022 på Fållan (Slakhusområdete / Stockholm). Lineupen går in av för hackor, eller vad sägs om RAISED FIST, LOK, THE BABOON SHOW, ELECTRIC BOYS, BOMBUS, CORRODED, CYHRA, SCARLET, THE HAWKINS, VA ROCKS och ERADIKATED. Ytterligare band kommer att utannonseras.

Förutom livemusik kommer festivalen också bjuda på underhållning från STHLM WRESTLING, konstutställningar, möjlighet att tatuera sig och mycket mer. Festival-DJ är ingen mindre än DREGEN.

MUSIKHJÄLPEN AUKTION

RUBRIK: 2 st. VIP-PASS till nya festivalen DOWNTOWN RIOT 2022 + HOTELL, MERCHANDISE m.m.
Länk till Tradera

Auktionen avslutas söndagen den 19 december 2021 kl 11.37.

För att delta i Downtown Riots auktion krävs det att du är 18+ år.

Så till auktionen, vad kammar nu den personen hem som lagt högsta budet?

Högstbjudande kammar alltså hem 2 st. exklusiva VIP-pass till festivalen. Förutom access som VIP-gäster bjuder vi även på hotell två nätter, ett urval av festivalens merchandise och ytterligare ett par överraskningar. Helt enkelt en maximalt häftig helg.

Värdet för detta exklusiva paket ligger på ca 7500kr totalt. Men med tanke på kopplingen till Musikhjälpen, så är det så klart värt så mycket mer. En grymt härlig helg i Stockholm och där pengarna hjälper till att skapa “En Värld Utan Barnarbete”.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

FAKTA – DOWNTOWN RIOT

| HEMSIDA | FACEBOOK | EVENT | INSTAGRAM | BILJETTER |

Relaterade artiklar