Royal Rockfest-Tävlingen avslutad och vinnarna är

Fredagen den 17, respektive lördagen den 18 december 2021 kommer Live Nation att anordna Royal Rockfest i Stockholm respektive Sandviken. Nu har vi fått äran att tävla ut 2 biljetter till en vinnare i någon av dessa städer. Det kommer bli en riktigt minnesvärd afton. Tävlingen är avslutad och vinnarna är?

Fredagen den 17 december kommer åtta rockakter i form av The Hives, The Hellacopters, Graveyard, Royal Republic, Thundermother, Bombus, MaidaVale och Horndal att inta Avicii Arena och Annexet för en endagsfestival. Två scener, grym livemusik och dessutom riktigt bra mat och dryck! 

Lördagen den 18 december kommer hela entouraget att ta sig till Göranssons Arena i Sandviken för ytterligare en kväll i samma anda.

VINNARARNA i tävlingen är:

Malin Jonsson (Gävle)
Elin Lager (Oxelösund)

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar