Ikoniska Duran Duran kommer till Sverige för en konsert i Stockholm

Legendarer på ingång! Förra året var det 40 år sen Duran Duran albumdebuterade och i sommar får vi chansen att fira dem storstilat. 28 maj kommer Duran Duran till Stockholm för en Sverigeexklusiv konsert på Skansen. 

Annons 

 

Duran Duran fortsätter att blicka framåt. De brittiska ikonerna har sålt över 100 miljoner skivor och haft smått sanslösa 18 hitsinglar i USA och 21 hemma i Storbritannien. De har vunnit i princip alla priser och utmärkelser som är värda att vinna samt varit tongivande i över 40 år. Men då de förra året släppte sitt femtonde album – ”FUTURE PAST” – visade de upp samma nyfikenhet och framåtanda som gjorde deras självbetitlade debut till en ögonblicklig klassiker.

På ”FUTURE PAST” samarbetade sångaren Simon Le Bon, keyboardisten Nick Rhodes, bassisten John Taylor och trummisen Roger Taylor med så vitt skilda personer som producentlegendaren Giorgio Moroder, Erol Alkan, Blurgitarristen Graham Coxon och det japanska bandet CHAI. Även vårt egna svenska popess Tove Lo spelade en viktig roll. Då hennes och Simon Le Bons röster möttes i den lysande duetten ”GIVE IT ALL UP” uppstod ett av 2021 års bästa ögonblick.

Efter att den efterlängtade konserten på Skansen 2020 fick ställas in är det äntligen, äntligen dags för de svenska fansen att få se Duran Duran live. 

Datum

28 maj – Skansen

Relaterade artiklar