LILLASYSTER FÖLJER UPP SUCCÉN UNDER 2021 MED “ANIMAL”

Lillasyster kickar igång 2022 med en ny singel på engelska, ANIMAL. Med den så startar förberedelserna inför att återigen inta Mello-scenen om ca en månad.

Annons 

 

Efter deltävlingarna för Melodifestivalen förra året har Lillasysters bidrag “Pretender” stigit på listorna, legat på svenska Top 50 i över en månad och sålt guld på bara 4 månader. I oktober 2021 släppte bandet singeln “Monster Truck”, ett metal anthem på engelska från deras kommande album som omedelbart gjordes till en livefavorit hos fansen. Gruppen fortsätter skriva musik på engelska och deras nya singel “Animal” är den ultimata uppföljaren till succén under 2021 och sätter ribban för 2022 när bandet återigen är bokade för att delta i Melodifestivalen

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – LILLASYSTER

MEDLEMMAR
Martin Westerstrand – sång
Max Flövik – gitarr
Ian-Paolo Lira – trummor
Andreas Bladini – basgitarr

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY |

Relaterade artiklar