Mustasch är tillbaka med nya singeln “MON€Y”

NY SINGEL. Mustasch är tillbaka med nya singeln “MON€Y” – “Låten är ett uttryck för den miserabla situation vi hamnat i”

Mustasch är tillbaka med ny musik. Vintern och vårens planerade Sverigespelningar har de dock blivit tvungna att flytta fram. I fjol var det 20 år sedan Mustaschs första skiva släpptes och detta firades med jubileumsalbumet “A Final Warning – Chapter 1”. Tanken var sedan att i slutet av 2021 följa upp med del 2.

Men efter ett år av frustration och ändrade planer låter nu bandets frontman Ralf Gyllenhammar meddela:

“Efter visst musikalsikt trevande på eget skivbolag är nu Mustasch tillbaks i sin gamla beprövade form. Tung, enkel, men effektiv hårdrock, samt med dramatisk hjälp av stråkar och flygel! Låten “MON€Y” är ett uttryck för den miserabla situation vi och alla andra artister har hamnat i som har sin huvudsakliga inkomst i att framföra sin musik inför publik. Vi har utlovat ett LP-album, men under rådande situation får vi släppa låtar en gång i månaden som senare samlas ihop på ett dunder album och kan avnjutas i all evinnerlig tid! Och dessutom säljs medelst signering, NÄR VI FÅR SPELA!

Varma hälsningar från karantänen.

Eder Ralf.”

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Ted Lindén

Relaterade artiklar