VIDEOPREMIÄR: Diamonds and Guns – Singing Songs From Hell

Nytt släpp från Stockholmsbaserade Diamonds and Guns – “Singing Songs From Hell”. 

Annons 

 

Efter senaste singel släppet ”Cheers to us”. En smekfull och mer nedtonad låt, men som helt klart fuktade smaklökarna för de som trivs i rökig barmiljö i goda vänners lag. Följer vi nu upp med en riktigt fartfylld och rå dänga i sann punk’n’roll-anda! Från den mysiga barstolen till det skitiga dansgolvet. Det är svettiga pannor och högsta växeln från start till slut.

“Singing Songs From Hell” är den första låten bandet skrev tillsammans. Låter innehåller raka rör, hård attityd, kaxig oldschool gurka och smak utav en mörk ironik lyrik. Låten är skriven, inspelad samt proddad utav bandet med passion och nattvards vin.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – DIAMONDS AND GUNS

MEDLEMMAR
Kim Johansson, bas + sång.
Thomas Nordstedt, trummor.
Pontus Rask, leadgitarr + sång.
Victor Ekvall, gitarr + leadsång.

BIO
Bandet startades hösten 2018 och lirar punkrock/punk’n’roll med raka rör, kaxig attityd, hetsigt trumspel och med en gnutta fest feeling. Vi har slängt in en dos blues-kärlek i mixen också! Folk har sagt att vi liknar; Social Distortion, Dropkick Murphys, Turbonegro, Alestorm. Bandet har på kort tid nått framgångar genom gediget PR-arbete, kommit in på spellistor och bra spridning genom musikbloggar. Bandet gör i stort sett allt själva, musikvideos, egen studio, grafik etc. Bandnamnet är en hyllning till Kalifornisk/västamerikansk punkrock.

Relaterade artiklar