Truckfighters annonserar sin tredje Fuzz Festival

Det blir en tredje Fuzz Festival i år! Den 9-10 december närmare bestämt och precis som på de två tidigare upplagorna blir det två scener på Debaser Strand och Bar Brooklyn. De första namnen är släppta och förutom arrangören Truckfighters så välkomnar vi Greenleaf tillbaka igen som spelade första året. Firestone och Kings Destroy skulle spelat redan förra året men fick dessvärre ställa in på grund av Covid-19. Nu får de en ny chans. Dozer sägs göra comeback i år med nytt album och vad passar då bättre än att lufta både det och gamla stonerklassiker på Debaser i december? Det blir således både Tommi Holappa (Greenleaf och Dozer) och Oskar “Ozo” Cedermalm (Truckfighters och Firestone) som i år får göra en Dango och spela i dubbla band. Early Bird-biljetterna köper du här

SKRIBENT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTO: Kristin Blid (kristin.blid@rockbladet.se)

Relaterade artiklar