Erik Grönwall (ex-H.E.A.T) blir SkidRows nya sångare

Erik Grönwall (ex-H.E.A.T) avslöjar nu att han är Skidrows nya permanenta sångare. Enligt Erik själv är det som att äntligen få sluta cirkeln.

Annons 

 

Under senaste decenniet har Erik Grönwall varit H.E.A.T:s frontman och har skördat många framgångar, men efter hans sorti för ett år sedan har det senaste året varit ett av den tuffaste perioden i hans liv. För ungefär ett år sen fick han besked om han drabbats av Cancer, akut lymfatisk leukemi, men redan under sepember kunde man konstatera att man lyckats bota sjukdomen helt och Erik kunde friskförklaras.

När han väl kunde konstateras frisk igen så har Erik haft många järn i elden. Bland annat varit starkt deltagande i det nya projektet NEW HORIZON tillsammans med sin tidigare vapendragare Jona Tee, som nyligen släppte sitt debutalbum Gate Of The Gods.

Tillbaka till nyheten, så sjöng Erik Skidorws låt “18 and life” inför Idoljuryn 2009, och nu kan han sluta cirkeln genom att få bli bandets nya frontman och sångare. Enda sedan avhoppet från H.E.A.T så har nog alla som vetat om Eriks sångkapacitet väntat på om han kommer dyka upp i något annat etablerat band, eller om det räcker för honom att jobba med det nya projektet New Horizon. Nu behöver rockvärlden inte behöva vänta mer.

Erik Grönwall rivstarten sitt medlemskap och är med på Skidrows kommande album “The gang’s all here“, som släpps den 14 oktbober och den första singeln kommer släppas inom kort.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Rickard Lantz

Relaterade artiklar