Hardcore Superstar har släppt Abrakadabra

Efter att ha släppt fem singlar som hyllats och resulterat i över 1,6 miljoner Spotify-streams, många slutsålda shower och över 400 000 visningar på YouTube, har Hardcore Superstar nu släppt sitt efterlängtade, nya album Abrakadabra. Det har redan lyfts fram som en utmanare till årets album av många tidningar och recensenter. Detta är okomplicerat, Rock N’ Roll-eskapism och underhållning när den är som bäst!

Annons 

 

Med utgångspunkt i momentumet och den enorma framgången från 2018 års album “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” blev bandet inspirerade och började entusiastiskt skriva låtar för Abrakadabra medan de fortfarande var ute på turné. Att knyta an till så många fans, gamla och nya, bidrog till att påverka formen och soundet på den nya skivan och beslutet togs tidigt att återigen jobba med Johan Reiven, som ansvarade för produktionen på bandets ‘Svarta Platta’. Adde säger: 
 
“Att arbeta med Johan var som att ta ett steg tillbaka i tiden, det finns en delad intensitet och ett engagemang att briljera som tillsammans driver oss och i slutändan tar fram det bästa i oss alla… det här känns som skivan vi borde ha släppt efter Svarta Plattan”

 Resultatet är ett album som innehåller 10 hårdslående låtar som exploderar med riff, attityd, intensitet och den där magiska känslan man får när jobbet är över och helgen är här. Detta är ett album för fansen och delas bäst med fantastiska vänner, kall öl och maxade högtalare!!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

FAKTA – HARDCORE SUPERSTAR

| FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY

TURNÉ SOMMAREN 20222

 

Relaterade artiklar