NESTOR är signerar med Napalm Records och är nominerade för Svenska Grammis

NESTOR var bandet slog igenom med dunder och brak under förra året. Älskat av både AOR-fans och kritiker. Säkkert mycket tack vare all uppståndelse har det även lyckats ta sig in i finrummet och blivit Grammis-nominerade till årets bästa HÅRDROCK/METAL

Annons 

 

Svenska nostalgirockararna NESTOR har nominerats till en svensk Grammis i kategorin bästa Hårdrock/Metal för deras debutalbum “Kids In A Ghost Town” som släpptes den 22 oktober 2021. Nyligen skrev bandet på med det välrenomerade skivbolaget Napalm Records (som kommer att återsläppa albumet i en förbättrad deluxe-utgåva senare i år), men när NESTOR släppte albumet och dess föregående singlar under förra året gjorde de det helt på egen hand, utan något större bolag bakom sig.

Bandet har återuppfunnit rockens ikonografi med uppdrag att återställa glansen av den älskade musikgenren från deras barn- och tonårsperiod i slutet av 1980-talet, både i ljud, anda och bild med sina fantastiska musikvideor, också helt egenproducerade.

NESTOR har redan spelat de stora arenascenerna hemma i Sverige, samt gått ombord på legendariska Monsters of Rock Cruise nyligen, och rustar nu för ett hektiskt 2022 med liveuppträdanden på flera av sommarens festivaler i Sverige och Europa, tillsammans med med många andra intressanta platser. Turnéns höjdpunkt kommer helt klart att vara när de spelar i sin hemstad den 13 augusti i Falköpings Folkets Park på sitt eget skapande, döpt till NESTOR FEST.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – NESTOR

MEDLEMMAR
Jonny Wemmenstedt (gitarr)
Mattias Carlsson (trummor)
Tobias Gustavsson (sång)
Marcus Åblad (bas)
Martin Frejinger (keyboards)

| FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | YOUTUBE |

Relaterade artiklar