NY PODCAST: Rockflödet – för dig som vill ha full koll det senaste inom rockvärlden

‘Rockflödet’ är en ny podcast med fokus på rocknyheter som skapats av Jonas Lööw (chefredaktör på Rockbladet.se och programledare för podcasten ‘Rock Dudes’), Corey Duvette (från den populära podcasten ‘Hårdrock – FÖR FAN!’) och mediabolaget Flick Agency.

Annons 

 

Podden är till för dig som hellre lyssnar på dina rocknyheter istället för att läsa och som både vill få en kärnfull sammanfattning över veckans nyheter men även en del diskussioner, kommentarer och recensioner från erfarna programledare och recensenter samt unika intervjuer med aktuella band.

 – Man kan förstås redan läsa om rocknyheter på sociala medier, i tidningar, webzines mm och det finns redan många intressanta podcasts med rocktema. Men vi hoppas att ‘Rockflödet’ kan bli ett bra komplement, med ett större fokus på just nyheterna. Vårt mål med podden är att varje avsnitt ska kännas relevant för lyssnaren oavsett vilket favoritband man har eller vilken subgenre inom rock och metal som intresserar en, säger Johannes Timander från Flick Agency.

– Podcastens stora syfte är att leverera rocknyheter från hela världen som kommit under den senaste veckan. Målet till en början är att släppa ett avsnitt varje vecka, men i framtiden kommer vi eventuellt att öka takten, allt beroende på hur massivt nyhetsflödet är för tillfället, säger Jonas Lööw.

Redan nu finns flera avsnitt att lyssna på, där du hittar dina podcasts!

FAKTA – ROCKFLÖDET

| FACEBOOK | INSTAGRAM | PODCAST |

Relaterade artiklar