NY ROCKMUSIK: Veritas självbetitlade singel har släppts

Deras nya singel “Veritas” berättar om den mystiska “Book Of Truth”, skriven av gudinnan “Aletheia”. Det är sagt att om mänskligheten läser denna bok så skulle de tappa sitt förstånd. “Väktarna” har skyddat boken i århundraden men mänskligheten försöker gång på gång hitta boken, i deras jakt på sanningen.

“Veritas” är den nya singeln tagen från den uppkommande EP:n “Darkest Days Pt.2”, en uppföljare till EP:n “Darkest Days Pt.1” från 2019. Under 2021 så både arrangerade Corey Duvette det stora välgörenhetsprojektet “Save The Noize” samt sjöng på de två låtarna i projektet, tillsammans med artister som Dee Snider (Twisted Sister), Kee Marcello (Ex Europe), Michael Starr (Steel Panther), Johnny Gieoli (Hardline), Jimmy Jay (H.E.A.T), Tony Harnell (Ex TNT), för att nämna några få. Jens. Werner, Veritas gitarrist, spelade också på båda låtarna. 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – VERITAS

| FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY |

MEDLEMMAR
Sång: Corey Duvette
Gitarr: Jens Werner
Bas: Paulina Häggström

Relaterade artiklar