Quireboys + Revelations-tävlingen avgjorde och vinnararna är…..

16 och 17 april kommer QUIREBOYS spela tillsammans med REVELATIONS i Västerås respektive Stockholm. I samarbete med oss på Rockbladet tävlar vi nu ut 2 biljetter för två vinnare. Anmäl dig i tävlingen nedan.

QUIREBOYS är ute på Sverige-turné och kommer spela på fyra ställen, Malmö, Linöping, Västerås och avslutar på Slaktkyrkan i Stockholm. Som support har de med sig REVELATIONS i Västerås och i Stockholm. Och vi har nu fått två paket med två konsertbiljetter i varje som vi nu ska tävla ut. 

VINNARNA i tävlingen kammar alltså hem två konsertbiljetter var till den valda konserten.

Nu är tävlingen avgjord och vinnarna blev: Jennifer Andersson  vann två biljetter till Stockholm och Susanne Fredlund 2 biljetter till Västerås.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar